Senaste inhandlingarna.

De här skivorna inhandlades för en stund sedan men har inte hunnit blogga om de ännu. Finns inte så mycket att skriva om dem heller, menmen...

(från vänster som vanligt)

Deathspell Omega - Paracletus

En ny release från DsO innebär som oftast god kvalitet. Efter mästerverket "Si Monumentum Requires Circumspice" så har bandet verkligen inte valt en lätt väg. Först kom albumet (eller EPn kanske?) Kenose med endast tre låtar (men med en sammanlagd spellängd på nästan 40 minuter) och efter det det väldigt svårlyssnade "Fas - Ite, Maledicti, in Ignem Aeternum" som man verkligen behöver vara på humör för att lyssna på. Är man det så är det en riktigt bra skiva.

På nya "Paracletus" är det ett lite mer lättillgängligt DsO (om man nu kan kalla bandet lättillgängligt) och jag tycker det är en helt rätt väg att ta.

Killing Joke - Absolute Dissent

Jag har fortfarande inte lyssnat på skivan, köpte den mest för den schyssta utgåvan. Numrerad i 400 exemplar med slipmat och lite sånt. Nu är ju inte Killing Joke ett dåligt band så det ska bli spännande att höra skivan så småningom också.

Smashing Pumpkins - Solstice Bare

Del två i Billy Corgans 44-låtars konceptalbum "Teargarden By Kaleidoscope" (del ett ser ni här). Inte heller den här har jag lyssnat på ännu, men det räcker väl säkert med att se på den? Pumporna är ju långt från sitt forna jag, ett av de bästa banden någonsin, men utgåvorna är det inget fel på. Väldigt schyssta!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0